Traprenovatie

Trappen mogen gezien worden! Vaak bevindt zich de trap in de hal of entree van uw woning. Juist daar waar iedereen binnen komt! Of als uw trap in de woonkamer staat, dan is het met recht een onderdeel van uw interieur. Genoeg reden om hiervan wat moois te maken.

Zowel oude als nieuwe trappen kunnen met allerlei materialen bekleed worden, bijvoorbeeld net als de vloer waar de trap op aansluit. Of juist totaal iets anders.
Denk bijvoorbeeld aan overzettreden van hout, laminaat of PVC.  Of, als dat nodig is, de trap volledig opnieuw uittimmeren. De ruime keuzes binnen deze categorieën maakt dat u van een oude of versleten trap, weer een trap als nieuw krijgt, zonder deze compleet te hoeven vervangen.

Het traprenovatie programma biedt een breed scala aan mogelijkheden en dessins, en  u kunt dit nog uitbreiden met bijvoorbeeld led verlichting onder de treden of in de trapkanten. Kijk ook eens op Trenovo.de, de Duitse fabrikant van overzettreden waar wij dealer van zijn. Hier staan prachtige sfeerimpressies en kunt u volop ideeën opdoen.

traprenovatie