Over ons

Paul Mourik Interieur- & Meubelmakerij is een dynamisch bedrijf wat zich gespecialiseerd heeft in het leveren en maken van handgemaakte meubelen, houten vloeren en het uitvoeren diverse interieurbetimmeringen als verlenging van onze meubelmakerij. Kort samenvattend kunnen we het uitdrukken als alle ’houtbewerking in uw interieur’.

Wij leveren zowel massief- als dual parketvloeren in vele soorten en designs. Ook het egaliseren en  leggen van uw vloer is volledig bij ons in eigen beheer.
Om een compleet programma te bieden, maken wij in onze eigen meubelmakerij o.a. tafels, kasten, keukens en bedden voor u op maat. Hierdoor kunnen wij de stijl, vorm en kleuren perfect afstemmen op uw vloer en de rest van uw interieur, en krijgt uw echte ‘eyecatchers’ in huis vanwege een sterk staaltje Hollands vakwerk.

Kortom, als de ruwbouw achter de rug is, dan zijn wij specialist. We zorgen dat uw woning of bedrijfspand van de casco-bouw of verbouwing verandert in een net en sfeervol geheel met een hoge afwerkingsstandaard. Waarin het hout, waarin onze passie ligt, een mooie sfeer gever is die het authentieke, de warmte en het pure van uw eigen thuis laat uitstralen.

We nodigen u uit om deze website door te nemen en kijk zeker eens bij ‘recente projecten’ om te zien wat wij voor onze klanten betekenen. Of kijk eens in de webshop!

IMG_8145